arelidschianti

Händelserik helg

Kategori: Allmänt

I fredags fyllde jag 20 så då var det kalas som gällde. Fullt hus med släkt och vänner. Fick massa bra pressenter, många hade med hund att göra. (Konstigt?!). Fick bland annat agility hinder. Ett hopphinder, en tunnel, slalom pinnar och ett hoppinder med ring.

I lördags var morfar på besök så det blev minikalas. På eftermiddagen satte jag upp alla hinder och lät Lotus springa genom tunneln och så fick han testa på dem andra hindren några gånger. Längtar verkligen tills han blir ett år så vi kan använda dem på allvar.

Söndagen var fulspäckad med aktiviteter. Först var det kurs på Vinna och sen bar det ut till Anki för kennelträff. Vi provade på viltspår och det var jätte kul! Vill verkligen göra det mer. Lotus var duktig i spåret, började jätte bra och följde det precis. Men efter hälften var det något han reagerade på. Det gjorde även hans syster Penny. Antagligen hade det gått något läskigt djur där. Kanske ett vildsvin eller ett Lodjur. Men när han väl kommit över den jobbiga biten spårate han rak och hittade klöven. Oj, vad stolt han var! Bar iväg med klöven och la sig i skogskanten och ingen annan hund fick kommma nära. Sen bjöd Anki på grillad korv vilket var jätte gott efter en dag med mycket aktivitet.

Lärde Lotus ett lite roligt trick i helgen, vet inte till vilken nytta, men han kan spola på toaletten nu i alla fall.

Har verkligen haft en superduper bra helg!

Kommentera inlägget här: