arelidschianti

Ge mig enerig och ork!

Kategori: Allmänt

Känner att jag skulle behöva världens energikick just nu. Finns ingen ork kvar i min kropp. Alla reserver är uttömda. Vilket gör att jag känner mig som den kassaste matten i världshistorien. Visst får han sina promenader men det där lilla extra får han inte varje dag. Visst blir det övning på lite trick, lite gömda godisar och sånt. Men jag vill så mycket mer! Men när man kommer hem från jobbet, som man desutom är trött på, har ont i hela kroppen och känner sig mer död än levande, kollar ut genom fönstret och det nästan är svart är det lite som om man dör innombords. Usch, nu får jag sluta vara negativ! Men jag längtar sååå efter sommar eller i alla fall lite sol. Blir allt för deppig i dom mörka månaderna.

Jag märker verkligen skillnad på Lotus beroende på mitt humör. För han är jätte duktig. Somnade härom eftermiddagen så fick en liten energikick runt halv tio, då fick Lotus och pappa följa med ut på en liten träningsrunda. Jag var jätte peppad och Lotus var super duktig. Hade jätte bra kontakt med mig och följde mig jätte fint. Man såg verkligen hur kul han tycket att det var och jag kände hur mycket jag saknat dessa stunder den sista tiden, i alla fall dom spontana lek- och träningsstunderna. Måste skärpa mig och peppa upp mig själv. Men tror att det är ungefär samma för alla. Många som klagar på lite energi och lust att göra saker nu. Får verkligen hoppas på en bättring snart!

/Amanda .

Ny bild

Kategori: Allmänt


Visst har han växt :)

MH och Rallylydnad

Kategori: Allmänt

Nu har jag anmält mig till MH:t den 10 april, så får hålla tummarna att jag kommer med. Vore roligt om alla Lotus syskon kunde göra det samtidigt. var så länge sen man såg dom nu. Dom lär ha växt endel sen lägret på Tångahed!

Jag har anmält mig till Rallylydnadskurs på Vinna också. Som börjar på torsdag. Ska bli skoj. Hade tänkt vara med på agilityn men den var redan full. Så det får bli lite lydnad först vilket är viktigt i agilityn med! Ska bli jätte kul att testa på, vet inte så mycket om Rallyn mer än att man går en bana och gör lite olika moment. Men vilka moment man gör vet jag inte? Så blir kul att se vad det handlar om :)

/Amanda .