arelidschianti

Vaccination

Kategori: Allmänt

Idag har Lotus varit hos veterinären och fått sin spruta. Tyvärr kunde jag inte åka med, för jag fick hoppa in och jobba. Så mamma och pappa åkte iväg med honom. Det gick jätte bra! Han var så duktig :) Han la sig vid mammas fötter och låg stilla där i över en timme. Även fast de va hundar som skällde och gick förbi honom gjorde han inget. När han väl kom in till veterinären märkte han inte att han fick någon spruta. Mamma sa att om jag hade varit med hade jag varit stolt över honom.
Så imon ska jag in till stan och köpa avmaskning med. Så blir det kanske lite bad och klo-klippning i helgen.

/Amanda .

12 veckor

Kategori: Allmänt

Nu är han tolv veckor min lille prins. Tiden går så fort! Han växer så det knakar, han har blivit stor sen han kom hit.

På dagarna är vi mest ute nu när det är så härligt väder. Lotus tycker att det är lite varmt så han sover mest i skuggan på dagarna. Så de är full fart när det börjar svalna av.
Han har lärt sig ett nytt trick nu med, att tacka med tassen efter att han satt sig. Så nu håller vi på med kryp och det går bra. Han ålar sig fram något steg i alla fall.
Imon blir det vaccinering, får se vad han tycker om det. Går säkert bra:)

/Amanda .

Längesen

Kategori: Allmänt

Känns som om det var ett tag sen jag skrev något i bloggen, så far ta och göra det nu.
Har inte hänt så mycket sedan jag skrev sist. Lotus blir mer och mer hemmastad och kan gå och lägga sig för sig själv och vara lite ensam i några miniuter i alla fall.
 
Han har varit med ute hos Stefan och fått promenera i skogen, det var uppskattat! Visst finns stigarna vi går på når vi ska bort till "Lunaängen" som ligger nära mig. Men de är inte samma sak. Han har fått på sig sitt fästinghalsband nu med. Så slipper man förhoppningsvis dom äckliga krypen. Usch!

Han kan sitta och ligga på bara kommando nu med. Så får se vad de blir vi ska lära in nu. Han är duktig med spelet jag skrivit om förut, så de är dags att köpa ett svårare. Han klara det allt för lätt nu. Han är så duktig min lille prins. Eller ja, visst är han liten, men han har växt mycket på den tiden han varit hos mig.
Trevlig midsommar får man säga också!

/Amanda .