arelidschianti

Bilder

Kategori: Allmänt

Har varit slö med bloggandet det senaste. Men nu kommer det i alla fall lite nya bilder. (Ingen superkvalite på mobilbilder, men han är lika fin för det!)Som ni ser är han tokig i snön!

/Amanda .

Första snön

Kategori: Allmänt

Idag kom den första snön för året och den första i Lotus liv. Han undrade nog var detta va för något för han nosade, slickade och bet i snön. Men han kom snabbt fram till att det var något skojigt.

Efter jobbet tog jag med busen ut så att han skulle få leka och busa ordentligt. Tog en tur i skogen på Hjortgården där han sprang omkring och tyckte att livet var kanon. Var jätte roligt att se honom så sprallig och glad. Vilket han i och för sig alltid brukar vara. Jag var kanske inte lika entusiastisk över snön, men så länge man inte fryser är det okej. Men när vi varit ute i nästan en timma var jag stel i ansiktet så då fick det vara färdig busat. Men prinsen var nöjd och gosig när vi kom hem.

Får hoppas att det inte blåser lika mycket i morgon så att man kan vara ute och busa mer i snön. Om den inte redan töat bort då.

/Amanda .

Sista gången..

Kategori: Allmänt

Idag var det sista gången på valpkursen. Känns tråkigt då vi varit ett så himla bra gäng. Duktiga hundar och jätte bra instruktör! Vi har verkligen lärt oss massor och det har varit jätte skoj att följa Lotus utveckling men även de andras framsteg.

Framöver var det tänkt att jag skulle börja på Vardagslydnad Steg 1. Men då den var väldigt lik valpkursen avstod jag. Kändes tråkigt att inte ha någon kurs att gå. Men då var det någon som kom på den brilianta iden att vi kunde fortsätta med våran grupp fast ta privatlektioner tillsammans. Vilket alla utom en hängde på. Känns jätte kul! För då får vi det skräddarsytt för oss. Alla hundarna känner varandra och är på samma nivå. Så det ska bli jätte skoj när vi sätter igång med de framöver.

/Amanda .