arelidschianti

Bra träning

Kategori: Allmänt

I söndags var det dags för träning igen. Var lite trött efter en utekväll i Eggvena dagen innan, men vädret var underbart ! Så det var skönt att komma ut i friska luften.

Vi var tre på träningen och hade bestämt att det var agility som gällde. Men vi började med kontaktövningar och sittkvar övningar. Lotus var jätte duktig och taggad. Han rubbade sig inte ur fläcken fast matte hoppade omkring och såg dum ut.

Sen gjorde vi cirkelövningar för att öva på svängar. Sen band vi upp dom för att öva passivitet. Då skällde prinsen endel, antagligen för att vi samtidigt övade på att göra svängar och framförbyten och då sprang runt.
Övade sedan med hund och Lotus följde min hand bra. Övade lite på slalom också.

Under i princip hela träningspasset hade vi hundarna lösa, trot att någon av dem sprang till en annan hund tre gånger eller nått sånt under två timmar. Så vi var nöjda. Var ju ändå första gången vi hade dom lösa under träning så det va bra. 

Jag var jätte nöjd med prinsen och känner att det är agility jag vill hålla på med! Även om vi bara gjorde dom första grundövningarna och har långt kvar till hinder och sånt är jag redan fast. 

/Amanda .