arelidschianti

Utställningar

Kategori: Allmänt

Usch! Jag är riktigt dålig på att uppdatera här. Men har i och för sig inte haft så mycket intressant att uppdatera om.

Nu är Lotus anmäld till tre utställningar. Den första blir i Vårgårda på Tånga den 21 Augusti. Sen är det en den 28 Augusti och en den 1 Oktober, båda åt Borås. Så det ska bli roligt att se vad dom säger och tycker om den "glada svansen". 

Annars flyter det väll på som vanligt. Går långa härliga promenader, tränar agility i trädgärden och springer lösa i skogen. Klickern eller något spel kommer fram emelanåt och är uppskattat.

Tycker att man märker skillnader på prinsen varje dag. Han är en otroligt lugn kille. Han älskar att vara ute och träna men när man kommer in vill han gärna gosa och bli kliad på magen och sen lägga sig och vila. Och någon morgontröttare har jag nog inte träffat? Idag gick jag inte upp förens 11.30 (fy skäms!) och inte Lotus heller! Men jag tror inte att jag ska träna bort den egenskapen. Ganska skönt att få vara lite lat på semestern, annars är vi ute vid 06.00 tiden när jag jobbar.

Nu ser vi fram emot kennelträffen som är snart. Ska bli jätte roligt att träffa massa Arelidshundar och mattar/hussar. Roligt att se hur alla har utvecklats, några har man inte sett sedan dom var åtta veckor eller bara några månader.


/Amanda .