arelidschianti

Woho!!

Kategori: Allmänt

Känner mig jätte peppad på "hunderiet" just nu. Det spelar ingen roll vad det är för väder eller om det har varit mycket på jobbet. Det är lika kul att hitta på något med Lotus i alla fall. Tror att jag fick en extra kick sen förra kurstillfället och han med. Vi hittar på roliga saker varje dag och prinsen är jätte fokuserad och viftar på svansen hela tiden och vill bara jobba mer och mer när vi tränar. Tror att vi peppar varandra. Jag tycker att det blir roligare när Lotus är peppad och han blir mer peppad när jag blir roligare.

Längtar tills nästa kurstillfälle. Tråkigt att det bara är varannan vecka. Skulle gärna vara på kurs jämt! Så hoppas på att det kommer ut någon mer kurs som passar oss snart. Agility tvåan eller någon spårkurs. Eller något annat skojigt.

Annars myser vi massor, för prinsen har blivit jätte gosig det senaste. Han var gosig innan men nu är det extremt vad han söker närhet. Riktigt social kille.

Sen hoppas vi på svar om Mh:t och hoppas att vi kommit med! Vill få det gjort nu. Sen ska tid för röntgen bokas. Fy på mig som inte gjort det än.

/Amanda .