arelidschianti

Härlig söndag

Kategori: Allmänt

Igår var en härlig dag. Fint väder så man kunde vara ute hela dagen. Skönt för Lotus och för mig med, då han kan busa runt och göra av med all energi.

Lånade ett hund-spel av min faster igår. Ett spel från Nina Ottosson. En rund träskiva med hål i där man lägger godisbitar i hålen och ställer en träkopp över. Sen är det meningen att hunden ska lyfta koppen med munnen för att få fram godisen. Hunden kan inte välta den med tassen utan är tvungen att lyfta med munnen. Jag började med väldigt få koppar så att det skulle bli lättare. Det var lite svårt i början men sen klarade han det några gånger. Men Lotus blev så glad och tyckte att träkopparna var jätte goda att bita i så han glömde bort godisen ibland. Konstigt?! Med tanke på att han älskar mat och godis.

Sen tog vi en lite kort promenad för att öva på att gå i koppel på eftermiddagen med. 

En riktigt härlig dag igår! 

Kan säga att det börjar bli bättre med Lotus bitande. Han gnager mer och mer på sina leksaker och sina tuggben. Ända gången han samakar på händer eller ben är när han blir lite väl uppspelt. Men då är det bara att låta honom vara en stund så lugnar han ner sig. 
Över huvudtaget har han lugnat ner sig. Han sover bra, han kunde sovit hela natten inatt om jag inte vaknat och tvingat ut honom vid halv två, då la han sig på gräset och ville gå in. För sen sov han till kl 6 innan han ville ut och kissa. Då var vi ändå trötta igår och la oss redan kl 9! 
Han känner sig mer och mer hemma också. Är vi inne och grejar med annat kan han gå och lägga sig och vila så länge. Innan var han mer uppspelt och ville vara med över allt. 
Så det går framåt :)

/Amanda . 

KOMMENTARER:

 • Lovisa & Cinna säger:
  2010-06-15 | 09:47:09
  Bloggadress: http://afairytale-aussie.blogspot.com

  haha känner verkligen igen det där med att lägga sig på gräsmattan:) Cinna kissar sen sätter hon sig och väntar på att matte gått sin lilla runda så vi kan gå in och sova igen!

 • Anki,Siri,Vilda säger:
  2010-06-15 | 12:29:34
  Bloggadress: http://www.arelidsaussie.se

  Vad duktiga ni är. Du är så himla duktig på att skriva också. Kram Anki och mamma Siri

Kommentera inlägget här: