arelidschianti

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen efter en sväng ner till Skåne. Var och hälsade på min morfar nere i Båstad. Han bor på en stor gård med jätte trädgård, ridbana och stora ytor att springa på. Lotus sprang omkring hela dagarna och tyckte att det var toppen att ha så mycket ytor att röra sig på.

Det var mycket nya inttryck. Alla lukter och djur överallt. Han fick träffa får, hästar och kor. Så han hade roliga dagar. Han fick gå runt och nosa för sig själv. Då märkte man verkligen att han är väldigt trygg i sig själv, för han kunde gå undan och lägga sig ensam i skuggan eller gå en sväng i hagen och strosa. Sen var det bara att ropa på honom så kom han som ett skott med viftande svans.

Lite uppdatering. Prinsen väger 12 kg+ nu och växer mer för varje dag som går. Han har fått nya tänder i både under och överkäken. Pälsen har ändrats endel, han har längre hår på ryggen och kortare valppäls på benen. Han ser mer och mer ut som en "hund" nu. Det valpiga försvinner snart. Både roligt och tråkigt. Men han är fortfarande den bästa man kan tänka sig.

Håller på att träna honom på att vara ensam nu. Fungerar bra såhär långt. Men har bara börjat med kortare stunder. Men så idag behövde vi åka till veterinären med ena katten, som fått en böld på kinden. Den hade spruckit och han hade ett hål in i kinden. Stackaren. Så han fick medeciner, tratt och drenage. Men då fick i alla fall Lotus vara ensam i en halvtimma. Han skällde en gång när vi stängt dörren men sen var han tyst. Min lillebror va hemma men sov bakom en stängd dörr. Han hade inte vaknat av Lotus så han hade varit lugn. När vi kom hem struntade vi i honom så att han inte ska göra det till någon stor grej när man går eller kommer hem. Så han gick och la sig igen. Så det ska nog gå bra. Ska träna några minuter då och då på dagarna. Passa på när man är i tvättstugan gör något i trädgården eller bara gå iväg för att han ska få träning.

/Amanda .

Kommentera inlägget här: